TERMENI SI CONDITII

Folosirea acestui site si plasarea unei cereri pe acesta implica acceptarea termenilor si conditiilor redactati expres si exclusiv in pagina web www.kreativalpin.ro. S.C. KREATIV ALPIN S.R.L. poate modifica oricand aceste prevederi, fara o notificare prealabila. Cea mai recenta versiune poate fi gasita online numai accesand pagina „Termeni si conditii” afisata pe site-ul www.kreativalpin.ro.

Aceasta sectiune reprezinta reglementarea juridica contractuala a relatiei dintre parti (comerciant si consumator). Potrivit art. 1270 din Noul Cod Civil, contractul valabil incheiat are putere de lege intre partile contractante.

Vizitatorii vor avea acces permanent la Termenii si Conditiile pentru utilizarea site-ului pentru a le putea consulta in orice moment.

CADRUL NORMATIV

Site-ul web detinut de S.C. KREATIV ALPIN S.R.L. se supune legislatiei romane in vigoare, relatia dintre parti fiind guvernata de urmatoarele acte normative:

  • OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor;
  • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii;
  • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor;
  • Legea 365/2002 privind comertul electronic.

INFORMATII PRIVIND PROPRIETARUL SI ADMINISTRATORUL

Site-ul web kreativalpin.ro este detinut si administrat direct de catre S.C. KREATIV ALPIN S.R.L. si are sediul social inregistrat la adresa: Str. Apusului nr. 28, Popesti Leordeni, Jud. Ilfov

Numarul de Inregistrare la Registrul Comertului este J23/4628/2016

Codul unic de Inregistrare este RO 33135411

Site-ul comercializeaza produse pe teritoriul Romaniei si al Uniunii Europene.

Societatea S.C. KREATIV ALPIN S.R.L. realizeaza activitatea de prezentare online a serviciilor prin site-ul www.kreativalpin.ro, fiind unica proprietate online pe care o detine si prin care desfasoara acte de comert si prezentare a serviciilor. Orice alte asocieri sau prezentarea fara drept a datelor societatii nu angajeaza in niciun fel S.C. KREATIV ALPIN S.R.L. fata de nicio persoana fizica sau juridica.

ACCEPTAREA CONDITIILOR DE UTILIZARE

Utilizarea site-ului kreativalpin.ro, logarea cat si accesul la serviciile oferite reprezinta o acceptare din partea consumatorului a termenilor si conditiilor detaliate mai jos, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

In situatia in care consumatorul nu este de acord cu aceste conditii, solicitam refuzarea in a folosi site-ul nostru de internet sau plasarea vreunei comenzi. S.C. KREATIV ALPIN S.R.L. isi rezerva dreptul de a actualiza si/sau revizui Termenii si Conditiile afisate pe site-ul www.kreativalpin.ro in orice moment fara o notificare prealabila. Avand acest argument la baza, solicitam consumatorilor sa urmareasca in mod periodic eventualele modificari, cel putin inainte de a plasa o comanda. O cauza principala a posibilelor modificari este acela al actualizarii constante al legislatiei nationale incidente comertului online si a prelucrarii datelor cu caracter personal.

DREPTURILE DE AUTOR

Informatiile publicate pe site-ul www.kreativalpin.ro apartin S.C. KREATIV ALPIN S.R.L., prin urmare, aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris acordat in prealabil al reprezentantului legal al societatii S.C. KREATIV ALPIN S.R.L. care administreaza site-ul. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe aflata in vigoare. Orice incalcare a drepturilor de autor poate fi sesizata pe adresa de mail office@kreativalpin.ro.

INCHEIEREA CONTRACTULUI

Odata cu inregistrarea unei cereri pe site-ul www.kreativalpin.ro, cumparatorul este de acord cu modalitatea de comunicare utilizata de societatea S.C. KREATIV ALPIN S.R.L., respectiv prin telefon sau email. Incheierea contractului are loc numai in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea cererii sau emiterii confirmarii automate de primire a acestei cereri. Emiterea automata a confirmarii de primire a cererii de oferta NU echivaleaza cu incheierea contractului intre vanzator si cumparator.

Dupa plasarea oricarei solicitari online sau prin email, pentru motive justificate, vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda consumatorului/cumparatorului, fara o notificare prealabila.

Ofertele si preturile afisate pe site-ul www.kreativalpin.ro sunt valabile atat timp cat raman active (vizibile) online. Preturile pot varia in functie de politica comerciala a S.C. KREATIV ALPIN S.R.L.

Produsele sunt disponibile in limita stocului stabilit de S.C. KREATIV ALPIN S.R.L.

LIMITAREA RASPUNDERII

Reiteram faptul ca societatea S.C. KREATIV ALPIN S.R.L. realizeaza activitatea de prezentare online exclusiv prin site-ul www.kreativalpin.ro, fiind unica proprietate online pe care o detine si prin care desfasoara acte de prezentare si comunicare publica cu consumatorii. Orice alte asocieri sau prezentarea fara drept a datelor societatii nu angajeaza in niciun fel S.C. KREATIV ALPIN S.R.L. fata de nicio persoana fizica sau juridica. Nu ne asumam raspunderea pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea site-ului www.kreativalpin.ro, in totalitate sau partial. Site-ul www.kreativalpin.ro este gazduit online de catre societatea S.C. Net Solution Hosting S.R.L.

LITIGII

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui site va fi rezolvat pe cale amiabila.

Daca rezolvarea amiabila nu este posibila, alternativ, potrivit art. 25 din OG nr. 28/2015 privind solutionarea alternativa a litigiilor dintre consumatori si comercianti, care transpune prevederile Regulamentului 524/2013 privind solutionarea online a litigiilor in materie de consum, va puteti adresa unei entitati SAL din Romania.

Pentru orice problema aparuta in relatia cu S.C. KREATIV ALPIN S.R.L., va stam cu placere la dispozitie, la telefon 0764.344.844 si la adresa de e-mail office@Kreativalpin.ro

Continuarea actiunii dumneavoastra presupune acordul cu acesti Termeni si Conditii.

error: Content is protected !!
Open chat
1
Salut!
Cu ce te putem ajuta?
Call Now Button